Laat uw online business groeien
Wij ontwikkelen websites en verhogen hun winstgevendheid

Centillion

Zoekmachine Marketing (SEA)

Zijn uw produkten voldoende zichtbaar?

Onze SEA (Search Engine Advertising) dienst zorgt ervoor dat u direct en voor ieder budget meer verkeer, leads en sales behaalt via de betaalde advertenties van Google en Bing. Samen stellen we uw business doelstellingen vast, creëren we targets en zetten we uw campagne op

Vaste maar flexibele tarieven

Wij houden onze prijzen simpel. We vragen een maandelijkse vaste fee voor het managen van uw search advertising campagne. Geen complexe percentages of formules dus! U betaalt Google of Bing direct voor de inkoop van de advertenties.

Geen lange contracten

U wilt niet vastzitten aan een contract? Dat hoeft ook niet! Hoewel we kortingstarieven hanteren voor langere termijncontracten, kunt u iedere maand stoppen met de dienst.

Vast aanspreekpunt

U heeft altijd contact met dezelfde campagnemanager wanneer u contact met ons opneemt. Tijdens de setup leert de campagnemanager uw organisatie goed kennen. Tijdens het optimaliseren van de campagne wordt deze kennis continu ingezet om kansen optimaal te benutten.

SEA op maat

Centillion verzorgt louter search engine advertising (SEA) campagnes op maat. Dit betekent dat u altijd maatwerk kunt verwachten. We gaan tot in detail in gesprek om uw business te doorgronden en dit effectief om te zetten in succesvolle SEA-campagnes.

Geen salespraatjes

Centillion huurt geen gladde salesmensen in die willen scoren met korte termijntargets. U wordt direct verder geholpen door gekwalificeerde, no-nonsense specialisten. Wij geloven alleen in win-win situaties. Dit betekent dat als wij niet geloven in een succesvolle campagne voor u, wij u dit direct vertellen.

Contactinformatie


Centillion
Dintelstraat 102-2
1078 VX Amsterdam
020 - 894 6449
info@centillion.nl
© Centillion 2010-2015
KVK: 01165116
BTW: NL821394071B01


Algemene voorwaarden