Laat uw online business groeien
Wij ontwikkelen websites en verhogen hun winstgevendheid

Centillion

Outsourcing

Laat specialisten hun werk doen

Het Internet leent zich als medium bij uitstek om op afstand te kunnen werken. Centillion is hierdoor gefascineerd geraakt en is op zoek gegaan naar mogelijkheden om waarde te creëren met outsourcing, oftewel het uitbesteden van werk.

Door de jaren heen heeft Centillion een waardevol netwerk van buitenlandse technisch specialisten opgebouwd. Hierbij kunt u denken aan:

- Data entry en andere relatief eenvoudige taken die zeer kosteneffectief kunnen worden uitgevoerd. Hiervoor werken wij vooral samen met Aziatische partners, die wij vanuit Nederland aansturen.

- Meer complexere technische zaken zoals softwareontwikkeling, Flash development en andere programmeervraagstukken. Onze (voornamelijk Oost-Europese) partners beheersen alle denkbare programmeertalen en worden door Centillion op projectbasis ingezet.

Doordat onze (grote pool van) partners op projectbasis inzetbaar zijn, heeft Centillion de mogelijkheid om snel de workload aan bepaalde projecten te verhogen of te verlagen. Zo kunnen wij ook in drukke tijden grote projecten aannemen, zonder dat lopende projecten vertraging oplopen.

De samenwerking met onze outsourcing partners past bovendien in onze strategie om kosteneffectief en tijdig te voldoen aan de web development eisen van onze klanten.

Geïnteresseerd in een een samenwerking met Centillion? Neemt u dan vooral even contact op!

Contactinformatie


Centillion
Dintelstraat 102-2
1078 VX Amsterdam
020 - 894 6449
info@centillion.nl
© Centillion 2010-2015
KVK: 01165116
BTW: NL821394071B01


Algemene voorwaarden