Loading...

Analyseer jouw Google Analytics instellingen

Optimaliseer de instellingen van jouw Google Analytics-account

Analyseer de Google Analytics instellingen van je website met deze handige tool en ontvang direct een overzichtelijk PDF-rapport in je mailbox! Zorg ervoor dat je het maximale uit je data haalt en dat de data correct worden weergegeven.

Deze tool zorgt ervoor dat fouten in je Google Analytics-instellingen worden gedetecteerd, waardoor je foutieve data uit je Analytics-account kan filteren. Klik hieronder op Inloggen met Google om meteen te beginnen!

Met slechts enkele kleine en simpele aanpassingen kan je vaak zomaar procenten aan conversieverhogingen behalen, alleen moet je wel even weten wát je precies moet aanpassen.

Met de tool kun je o.a. het volgende detecteren en/of verbeteren:

  • Goals en funnels checken en instellen voor conversietracking. Meet en analyseer je conversies zodat je ze daarna ook kunt verhogen.
  • Meten wat bezoekers zoeken op je site.
  • Intern verkeer en verkeer van bots filteren. Dit type traffic geeft een vertekend beeld van je bezoekers. Om correcte conclusies uit je analytics data te kunnen trekken is het dus zeer belangrijk om dit type verkeer te filteren.
  • Controleer of je website niet per ongeluk privacygevoelige data deelt van je bezoekers. Dit is tegen de Google richtlijnen en bovendien erg vervelend voor je bezoekers!

In totaal controleert de tool 17 belangrijke instellingen voor Google Analytics. Probeer het hierboven gratis uit op een van je sites.