Loading...

Hubspot integraties

Hubspot is een platform voor o.a. CRM en Marketing automation. Om het sales proces te verbeteren kan Hubspot worden gekoppeld met andere software, zodat salesgegevens automatisch en snel worden bijgewerkt.

Hubspot integratie met WooCommerce

Koppel je WooCommerce webshop automatisch aan je hubspot account. Klanten van je webshop worden automatisch toegevoegd als contacts in Hubspot, en al je webshop-verkopen worden als zg. deals in Hubspot geregistreerd.

Op deze manier kun je contact lists segmenteren op basis van gemaakte deals, bijvoorbeeld alle contacten die eenbepaald product hebben gekocht, of die meer dan een bepaald bedrag hebben uitgegeven, etc.

Neem voor deze koppeling vrijblijvend contact op over de mogelijkheden.

Hubspot integratie met Gmail

Als je veel met Gmail e-mailt dan is het handig om de Hubspot functionaliteit beschikbaar te hebben, gebruik hiervoor Hubspot’s eigen integratie.

Hubspot integratie met Outlook

Hubspot koppelen aan Outlook? Dat kan, volg de instructies die hier staan beschreven.

Hubspot custom integratie via de API

Wil je Hubspot koppelen aan je eigen ERP, custom systeem, of een minder bekend software pakket? Hubspot heeft een eigen API, dus de mogelijkheden voor een maatwerk oplossing zijn eindeloos.

Denk aan boekhoudpakketten, mailing software, Office 365, WordPress, etc. Neem hiervoor contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.