Loading...

Inhuren programmeur; Waar moet je op letten?

Het gaat goed met uw business en u wilt graag uitbreiden en heeft besloten om een programmeur in te huren, goed nieuws! Maar waar moet je nou eigenlijk op letten als je een programmeur zoekt?

Programmeurs zijn in allerlei soorten en maten, zo heeft de één een schat aan ervaring, en is de ander communicatief weer beter onderlegd. Het al dan niet hebben van de juiste kwaliteiten voor uw project kan het verschil betekenen tussen weggegooid geld of een succesvolle en winstgevende implementatie!

Zonder technische kennis kan het soms lastig zijn om goed in te schatten welke programmeur geschikt is voor uw opdracht.  Het is belangrijk om de juiste combinatie te vinden van kennis, kwaliteit, ervaring, communicatieve vaardigheden en prijs.

Wij hebben voor u een handige checklist samengesteld met punten waarop gelet moet worden bij het selecteren van een goede freelance programmeur. Uiteindelijk zult ú uiteraard de goede keuze moeten maken, maar hopelijk helpt deze checklist u al een beetje op weg.

[optin-monster-shortcode id=”o7lweu5id8xswfayqvub”]