Huur een goede freelance PHP developer in

PHP Developer nodig?

Spreek vandaag nog met een PHP expert! Bel 020 – 894 6449 of vul in:

Naam:

E-mail:

Laat je onderneming harder groeien dankzij bedrijfssoftware op maat. Als je software perfect aansluit op de werkzaamheden binnen je bedrijf, kan je sneller werken, maak je minder kosten, en kan je je omzet verveelvoudigen!

Zorg ervoor dat je geen sales of leads meer misloopt door een falende website… Wij maken de juiste website voor jouw business. Ontvang online klanten, sales, en afspraken om zo je omzet snel te laten stijgen. Geen klanten meer mislopen omdat je de telefoon niet kon opnemen…

Ontdek waarom bedrijven als Openingstijden.nl en Fietskoeriers.nl gebruik maken van onze diensten. Wil jij net als deze bedrijven keihard groeien en jouw onderneming ieder jaar weer succesvoller maken?

Niet tevreden over je huidige developer?

Herken je dit, een webbouwer of programmeur die precies niet doet wat je bedoelt? Hij voert je opdrachten niet goed uit, houdt geen rekening met conversie, en heeft weinig kaas gegeten van ondernemen.

Je zou eigenlijk wel een nieuwe developer willen zoeken, maar ja, die zijn moeilijk te vinden vandaag de dag!

Bij Centillion hebben we naast een voorliefde voor techniek óók verstand van business. We bestieren diverse webshops en hebben ervaring met sales en online marketing. Heldere communicatie staat bij ons voorop!

“Wat mij iedere keer opviel in de samenwerking met Centillion vanuit Direct Control en Zorgalert.nl is dat de afstemming over de specificaties van de benodigde werkzaamheden verrassend soepel verliep – aan een half woord genoeg -, en dat de oplevering altijd volgens afspraak en zorgvuldig was. Een no nonsense aanpak met kwaliteit.”

Rutger Weemhoff (o.a. Ticketmatic, Direct Control, Nationale politie)

 

Waarom een PHP ontwikkelaar van Centillion?

  • Onze PHP developers hebben jarenlange ervaring en schrijven hoge kwaliteit code.
  • Wij begrijpen business, en snappen dus dat jouw site of software-oplossing sneller en beter moet, dat conversie belangrijk is en dat alles draait om meer omzet en winst voor je bedrijf!
  • Ervaring met werken in teams op verschillende locaties (GiT, Skype). Werkt jouw bedrijf al met programmeurs en heb je er meer nodig dan kunnen wij die leveren en zonder problemen inpassen in bestaande teams.
  • PHP ontwikkelaars beschikbaar met ervaring met bekende systemen (WordPress, Magento) en frameworks (Laravel). Ook custom code is geen probleem!

Spreek vandaag nog een PHP expert

Vul in voor een gratis en vrijblijvend consult van onze PHP experts...

Naam:

E-mail:

Telefoon:

Omschrijving werkzaamheden: