Loading...

Betrouwbare PHP programmeur inhuren

Al sinds 2009 ondersteunt Centillion B.V. haar klanten d.m.v. maatwerk software. Veel van onze klanten werken met PHP en werken al jaren met ons samen. Onze PHP developers zijn zonder uitzondering hoogopgeleide senior PHP developers, die weten wat ze doen.

Onze developers zijn gewend te werken volgens agile processen, zijn bekend met Test Driven Development (TDD) en leveren hoge kwaliteit code op. Neem hieronder contact op om te kijken of één van onze PHP developers momenteel beschikbaar is om uw team naar een hoger niveau te tillen.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact op over de beschikbare PHP programmeurs.

  Klantervaring Rutger Weemhoff

  Wat mij iedere keer opviel in de samenwerking met Centillion vanuit Direct Control en Zorgalert.nl is dat de afstemming over de specificaties van de benodigde werkzaamheden verrassend soepel verliep – aan een half woord genoeg -, en dat de oplevering altijd volgens afspraak en zorgvuldig was. Een no nonsense aanpak met kwaliteit.

  Rutger Weemhoff – (o.a. Ticketmatic, Direct Control, Nationale politie)

  Ontdek waarom bedrijven als Openingstijden.nl en Fietskoeriers.nl gebruik maken van onze diensten. Wil jij net als deze bedrijven jouw onderneming efficiënter maken en sneller laten groeien?

  Waarom een PHP ontwikkelaar van Centillion?

  Onze PHP developers hebben jarenlange ervaring. Bij ons geen junior programmeurs op hun eerste project, maar betrouwbare programmeurs, die uw team uit de brand zullen helpen bij die vervelende bug op productie. Ja, ook op vrijdagavond om 20:30!

  We hebben ervaring met werken in teams op verschillende locaties (GiT, Skype, MS Teams, Azure Devops, Bitbucket). Werkt uw bedrijf al met programmeurs en wilt u uw team uitbreiden? Dan kunnen wij uw helpen en nieuwe PHP developers zonder problemen inpassen in bestaande teams.

  Onze PHP ontwikkelaars hebben met ervaring met bekende systemen (WordPress, Magento) en frameworks (Laravel). Ook custom code is uiteraard geen probleem. Full-stack programmeurs met Javascript front-ends is in overleg ook mogelijk.

  Wat onze PHP developers voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op.