Huur een goede freelance PHP developer in

Laat je onderneming harder groeien dankzij bedrijfssoftware op maat. Als je software perfect aansluit op de werkzaamheden binnen je bedrijf, kan je sneller werken, maak je minder kosten, en kan je je omzet verveelvoudigen. Centillion maakt voor verschillende MKB-klanten software op maat. Onze klanten besparen hiermee veel tijd en daardoor ook veel kosten.

Klantervaring Rutger Weemhoff

Wat mij iedere keer opviel in de samenwerking met Centillion vanuit Direct Control en Zorgalert.nl is dat de afstemming over de specificaties van de benodigde werkzaamheden verrassend soepel verliep – aan een half woord genoeg -, en dat de oplevering altijd volgens afspraak en zorgvuldig was. Een no nonsense aanpak met kwaliteit.

Rutger Weemhoff – (o.a. Ticketmatic, Direct Control, Nationale politie)

Ontdek waarom bedrijven als Openingstijden.nl en Fietskoeriers.nl gebruik maken van onze diensten. Wil jij net als deze bedrijven jouw onderneming efficiƫnter maken en sneller laten groeien?

Waarom een PHP ontwikkelaar van Centillion?

Onze PHP developers hebben jarenlange ervaring en schrijven hoge kwaliteit code. Wij begrijpen business, en snappen dus dat jouw site of software-oplossing sneller en beter moet, dat conversie belangrijk is en dat alles draait om meer omzet en winst voor je bedrijf.

Ervaring met werken in teams op verschillende locaties (GiT, Skype). Werkt jouw bedrijf al met programmeurs en heb je er meer nodig dan kunnen wij die leveren en zonder problemen inpassen in bestaande teams.

PHP ontwikkelaars beschikbaar met ervaring met bekende systemen (WordPress, Magento) en frameworks (Laravel). Ook custom code is geen probleem.

Wat onze PHP developers voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op.