Loading...

Applicatie voor bedrijfsprofielen en verbetering CMS voor Openingstijden.nl

Openingstijden.nl is al jaren dé site voor openingstijden van winkels en bedrijven in Nederland. Om de data op de site nog nauwkeuriger te krijgen ontstond het idee om bedrijven zelf de optie geven om hun openingstijden aan te passen via een applicatie voor bedrijfsprofielen.

Openingstijden.nl heeft Centillion gevraagd om deze applicatie te realiseren, en om daarnaast om enkele belangrijke wijzigingen door te voeren het CMS van de populaire website.

Applicatie voor bedrijfsprofielen

Applicatie voor bedrijfsprofielen

In eerste instantie lijkt het invullen van openingstijden vrij simpel; Even de start- en de eindtijd invullen en klaar. Na overleg met Openingstijden.nl bleken er veel uitzonderingen te zijn. Denk aan pauzes, koopzondagen, feestdagen, part-time ZPP-ers, openingstijden op afspraak, etc.

Naast de vele uitzonderingen in de openingstijden was het belangrijk om te zorgen voor een intuïtieve en simpel te gebruiken interface, zodat bedrijven ook daadwerkelijk hun tijden zouden gaan invullen.

Inmiddels is de applicatie al enige jaren met succes online, probeer hem hier uit en werk de openingstijden van je eigen bedrijf bij.

Backend CMS aanpassingen

Openingstijden.nl is een zeer druk bezochte site, zeker op speciale feestdagen en koopzondagen. Het was daarom zeer belangrijk om efficiënt werkende code op te leveren die de snelheid van de website niet zou verlagen. We hebben met succes verschillende backend-onderdelen kunnen maken waardoor de medewerkers van Openingstijden.nl de site beter en sneller kunnen onderhouden.

Ik ben zeer tevreden over onze samenwerking voor openingstijden.nl.
Ik ben zeer tevreden over onze samenwerking voor openingstijden.nl met Centillion. Openingstijden.nl is een site met veel bezoekers, dus efficiënte code van hoge kwaliteit is zeer belangrijk.

Bob Gross, Openingstijden.nl (Locally BV)