Loading...

Data entry uitbesteden om resources te besparen

Heeft u wel eens overwogen om een aantal relatief eenvoudige administratieve taken uit te besteden?

Data entry en gegevensverwerking gebruiken kosten veel overhead en hierdoor veel kostbare resources. Resources die u als onderneming liever aan uw core business besteedt!

Door al sinds 2008 actief internationaal programmeurs, designers en ander internationaal talent te werven, hebben we een uitstekend netwerk opgebouwd van kwalitatief hoogstaande freelancers. Ook op het gebied van informatieverwerking hebben we een divers en krachtig team aan professionals verzameld die onszelf, en onze klanten graag voorzien van digitale assistentie in de vorm van data entry.

Onze collega’s van deze digitale dienstverlening bevinden zich in Oost-Europa en Azië en staan dagelijks in contact met ons kantoor in Amsterdam.

Voorbeelden van werkzaamheden die geschikt zijn voor deze service:

 • Tekstbewerkingen in Microsoft Word
 • Bewerkingen in Microsoft Excel
 • Overtypen van gescande gegevens
 • Ingevulde enquete-formulieren verwerken
 • Uittypen van geschreven notulen of aantekeningen
 • Bewerkingen in een CRM of een ander online systeem

Data entry projecten worden gestart met een pilot, waarin we samen de kwaliteit en snelheid van de informatieverwerking optimaliseren en op het gewenst niveau brengen.

Interesse om snel kosten te besparen en effectiever te werken? Neem direct vrijblijvend contact op via onderstaand formulier of bel 020 – 894 6449.

  ☎ 020 - 894 6449

  Uw naam:

  Uw e-mailadres:

  Uw bericht: