Over Centillion

Centillion BV is in 2009 opgericht door Andries Cupido en Bart van Teeseling. Jeugdvrienden sinds de middelbare school en gepassioneerde internetondernemers sinds eind jaren '90.

Vanuit ons kantoor in Amsterdam ondersteunen we, samen met een team van software developers, zakelijke klanten op het gebied van software development en data-driven online advies.

Als betrouwbare partner leveren wij efficiënte en functionele oplossingen die uw bedrijf vooruit helpen, dat is waar Centillion al meer dan een decennium voor staat.

HET TEAM VAN CENTILLION

Andries
Andries

Partner

Bart
Bart

Partner

Dmitro
Dmitro

Developer

Pritpal
Pritpal

Developer

Alex
Alex

Developer

ONZE KLANTEN

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Wat mij iedere keer opviel in de samenwerking met Centillion vanuit Direct Control en Zorgalert.nl is dat de afstemming over de specificaties van de benodigde werkzaamheden verrassend soepel verliep – aan een half woord genoeg -, en dat de oplevering altijd volgens afspraak en zorgvuldig was. Een no nonsense aanpak met kwaliteit.

Rutger Weemhof

Ik ben zeer tevreden over onze samenwerking voor openingstijden.nl met Centillion.
Openingstijden.nl is een site met veel bezoekers, dus efficiënte code van hoge kwaliteit is zeer belangrijk.

Bob Gross

Als local promoter van Disney On Ice en Monster Jam hadden wij behoefte aan een API tussen Hubspot en Ticketmaster. Bij het project waren meerdere partijen betrokken wat bijdroeg aan de complexiteit maar door de deskundigheid en ook geduld van Centillion is het gelukt de API te activeren.

Karin de Haas