Over Centillion

Centillion BV is in 2009 opgericht door Andries Cupido (1982) en Bart van Teeseling (1982). Jeugdvrienden van het Apeldoornse Stedelijk Gymnasium en gepassioneerde internetondernemers sinds eind jaren ’90.

Image Description
Partner

Bart van Teeseling

Focust zich op de technische zaken binnen Centillion.

Image Description
Partner

Andries Cupido

Voor alles over internet marketing en business strategie.

Combinatie van techniek en business

Tot het begin van het millennium (in het pre-Google tijdperk!) werd de uitdaging aangegaan om zoveel mogelijk bezoekers naar een website te krijgen en hiermee omzet te genereren. De mannen besloten hun kennis te verbreden en verdiepen aan de R.U.G. in Groningen (Bedrijfskunde en Informatica) en tegelijkertijd een veelvoud aan affiliate marketing websites en webshops te exploiteren. Hier werd een zowel theoretisch als praktisch brede basis gelegd in online business.

Na ook werkervaring opgedaan te hebben bij grotere bedrijven in binnen- en buitenland is Centillion sinds 2012 gevestigd in Amsterdam. De focus is langzaam maar zeker verschoven van het exploiteren van eigen projecten naar het ondersteunen van zakelijke klanten op het gebied van web development, bedrijfssoftware en data-driven online advies.

Vanuit ons kantoor in de Pijp worden klanten bediend in zowel het MKB, de overheid alsook multinationals.

Anno 2019 vormen Bart en Andries nog steeds de kern van Centillion. Wel worden zij ondersteund door een groeiend aantal gespecialiseerde freelancers uit zowel binnen- als buitenland. Hierdoor is het mogelijk om zonder veel overhead te werken, maar wel snel te kunnen schakelen indien nodig. (meer over onze werkwijze)

Interesse gekregen in onze dienstverlening of gewoon zin in een lekkere kop koffie? Neem contact op of kom langs in Amsterdam!